Het goede doel

Care2Travel

Care2Travel is een vrijwilligersorganisatie met een verschil. We werken op een basisniveau en alles wat we doen, gaat over het voldoen aan reële behoeften, zorgen voor de lokale omgeving en teruggeven aan de gemeenschap.

We bieden je de mogelijkheid om het echte Roemenië te ervaren door het regelen van levensveranderende vrijwilligersplaatsingen en onvergetelijke avontuurlijke reizen en activiteiten.

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie met een verschil. We werken aan de basis en alles wat we doen gaat over het voorzien in echte behoeften, zorgen voor de lokale omgeving en teruggeven aan de gemeenschap. Onze projecten zijn zorgvuldig gekozen, ethisch en duurzaam en alle winsten worden opnieuw geïnvesteerd in de gemeenschap om maximaal voordeel te garanderen.

Of u nu voor kansarme kinderen zorgt, gehandicapte jongeren ondersteunt of het milieu beschermt, u kunt een rol spelen in het Roemeense leven en een blijvend verschil maken voor gemeenschappen in nood.

Sociale onderneming

Care2Travel is een sociale onderneming die bedrijfsstrategieën toepast om filantropische doelen te bereiken en alle winsten opnieuw in de vereniging te investeren.

Visie – Een wereld waar burgers sociaal bewust en gemotiveerd zijn om te werken aan positieve verandering.

Missie

Het verbinden van vrijwilligers van verschillende nationaliteiten om samen te werken aan verantwoorde plaatsingen die de ontwikkeling van de lokale gemeenschappen en de persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilligers ondersteunen. Bovendien willen we door het creëren van positieve vrijwilligers ervaringen vrijwilligerswerk populair maken in de Roemeense samenleving en zo de groei van een actief maatschappelijk middenveld ondersteunen.